Mytilus og Mytiline

Mytilus vinteren 2021

Mytilus


Det gode skib Mytilus blev bygget i 1988 som en Fornæs kutter af glasfiber. Bådens længde er 6,67 m, bredden er 2,0 m, og dybgangen er 0,75 m.  Vi købte kutteren i 2019, hvor den lå i Kolding Å.

Da vi havde sejlet den hjem, fik vi monteret to galger med spil i bagbords side, så vi kan arbejde i en fornuftig højde i fjordhaven.

I 2021 havde vi brand i elnettet i motorrummet. Efterfølgende er ledningsnettet blevet udskiftet og unødvendige ting såsom radar, VHF-radio m.v. er blevet afmonteret. Desuden blev alle instrumenter samlet på væggen i styrehuset. Endelig fik vi nyt stævnrør, da det gamle viste sig at være knækket.

I efteråret 2022 blev vi nødt til at udskifte motoren. Den nye motor er en HF Power fra Kina med tre cylindre og 32 HK. Den har hydraulisk gearkasse.

Mytiline 18.august 2022

Mytiline


I august 2022 fik vi foræret en kabinebåd/jolle (Pedro 17) med 6hk Johnson påhængsmotor og tilhørende trailer. Nordea har støttet med en ny YAMAHA 6hk, redningsveste og sikkerhedsudstyr. Straks efter overtagelsen gik ivrige medlemmer i gang med at rense bund og overdækning. Senere blev bund og fribord malet og motoren nu fornyet. Båden er sejlklar og kan bruges til assistance ved fjordhaven og udlån til medlemmerne. Der er IKKE mast og sejl til Mytiline.
Mytiline har plads ved samme bro som Mytilus men modsatte side.

Forrige
Top
Næste

CVR-nr.:

39460238

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes